[ad_1]
در این گزارش کوتاه، جمعی از غذاهای عجیب و غریب دنیا که توسط مردم محلی با علاقه سرو میشود را مشاهده میکنید.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، گاهی در زندگی چیزهایی میبینیم یا میشنویم که احتمالا باورش برایمان سخت و یا غیرقابل درک باشد، بنابراین آنها را عجیب و حتی گاهی دور از عقل و منطق میدانیم. این موارد عجیب میتواند هرچیزی حتی غذا خوردن را حاوی شود که بسته به فرهنگ، جغرافیا و دین و رسم، متغیر میباشد. در کشورهای مختلف جهان نیز گاهی در فرهنگ و سلیقه غذا خوردن، فرقهای چشمگیری وجود دارد که در این گزارش، برخی از آنان را میخوانید.
کاسو مارزو در ایتالیا
کاسو مارزو نام پنیری میباشد که در مناطق کوهستانی جزیره ساردینیا ایتالیا توسط روستائیان از شیر گوسفند تهیه میشود، این پنیر در زبان ایتالیایی به معنای پنیر تبهکار میباشد و به عنوان خطرناکترین پنیر دنیا شناخته میشود و برخلاف انتظار، معروفیت زیادی در برخی از مناطق ایتالیا دارد. حشرات در این پنیر تخم گذاری میکنند و لاروهایی در آن ایجاد میشود که ابتدا به خوردن چربیهای پنیر و هضم آنان میکنند.
گفته میشود کاسو مارزو تنها تا زمانی که کرمها در آن زنده هستند قابل استفاده میباشد و بعد از آن کاملا تبهکار به حساب میآید بنابراین ایتالیاییها تا زمانی که کرمها درون پنیر پرکار هستند آن را میخورند و با وجود آنکه این لاروها میتوانند تا حدود 15 ساعت بالا بپرند و حین درست کردن ساندویچ مشکل سازی کنند.
خرید و فروش پنیر کاسو مارزو به دلیل خطرناک بودن آن و ایجاد بیماریهای مختلف از سوی وزارت بهداشت ممنوع شده اما مردم آن را برای مصارف خانگی خود درست میکنند و در بازارهای سیاه به فروش میگذارند.
رتیل در کامبوج
در خیابان های فرعی در سراسر کامبوج ، حشرات سرخ شده زیاد پرطرفدار میباشد و به عنوان یک میان وعده عالی در نظر گرفته می شود. آنها در روغن سیر سرخ می شوند، از خارج ترد و از داخل گوشتی هستند. هرچند عمده این حشرات را رتیلها و عنکبوتها تشکیل میدهند اما سوسکها و ملخها نیز از دست آنان در امان نیستند.
میوه دوریان، بیشتر در کشورهای جنوب شرقی آسیا
دوریان جزو مواردی میباشد که یا آن را دوست دارید یا از آن بیزار هستید. این میوه بوی به تندی بدی دارد که سبب شده ورود آن به هتل، هواپیما، وسایل نقلیه و سایر مکانهای عمومی ممنوع باشد. افرادی که با آن برخورد داشتهاند بوی آن را زیاد متعفن دانسته و به چیزی شبیه ماهی گندیده نسبت میدهند بنابراین عجب میکنند چطور ممکن میباشد عدهای دیگر اقدام به خوردن چنین چیزی کنند. در صورتی که طرفداران این میوه نظر متفاوتی دارند و معتقدند هرکس یک بار این میوه را بخورد معتاد آن میشود.
بالوت در فیلیپین (و سایر مناطق جنوب شرقی آسیا)
بالوت به عنوان یک غذای خوشمزه در فیلیپین در نظر گرفته میشود، یک تخم اردک نابارور یا همان جنین اردک که جوشانده شده و سپس به همراه کمی نمک و سرکه خورده می شود. یک جهانگرد که این غذا را در فیلیپین امتحان کرده میباشد میگوید: «پیشنهاد میکنم هنگام خوردن این غذا چشمان خود را ببندید وگرنه با صحنه چندشآوری مواجه میشوید. اگر تخم اردکی که پخته شده کم سن دار تر باشد ممکن میباشد در آن چند پر و یک منقار هم پیدا کنید.»
خوکچه هندی در آمریکای جنوبی (پرو ، اکوادور ، بولیوی)
خوکچه هندی از گذشتههای دور به عنوان یک حیوان آزمایشگاهی شناخته میشود و در بسیاری از کشورها به عنوان یک حیوان دست آموز در منزلها نگهداری میشود، بنابراین اگر یک خوکچه هندی یا همستر خانگی دارید، به آنها بگویید خوش اقبال هستند که در آمریکای جنوبی قرار نگرفتند زیرا در آنجا خوکچه هندی به عنوان یک غذای خوشمزه در نظر گرفته می شود. سرخ شده و داغکردن داده میشود تا زمانی که از خارج ترد شود، اغلب آن را با سیب زمینی یا برنج به همراه چیلی سرو می کنند.
هاگیس در اسکاتلند
هاگیس که بیشتر به عنوان یکی از غذاهای ملی اسکاتلند شناخته می شود، یک پودینگ خوش طعم میباشد که از قلب، جگر و ریههای گوسفند تشکیل شده و همراه با آرد جو دوسر و ادویه جات مختلف خرد و مخلوط میشود. بعد از اینکه آن را به صورت سوسیس مشابه درآوردند، در معده گوسفند میریزند و پخته می شود. این غذا جزو غذاهای کمبها میباشد که عموم مردم توانایی خرید آن را دارند و در فست فود هم به عنوان همبرگر و سوسیس استفاده میشود. معمولا آن را به همراه مقداری سرشیر، شلغم و پوره سیب زمینی هم سرو میکنند.
پای مرغ در آسیا و البته سایر نقاط جهان
گرچه پای مرغ به عنوان یک غذای خوشمزه چینی شناخته میشود اما در سراسر جهان خورده می شود. در چین این غذا در بخار سس شیرین و برخی ادویهها پخته میشود، شما با خوردن پای مرغ مقدار کمی کلاژن، چربی و گوشت دریافت می کنید. عقیده بر این میباشد که پای مرغ منبع غنی کلسیم و ویتامین D میباشد و خوردن آن به شما پوستی سالم و جوان و میدهد و فواید زیادی برای سلامتی دارد. کشورهای دیگر مشابه جامائیکا و آفریقای جنوبی نیز نسخه های خاص خود را از این غذای استخوانی دارند.
ستاره دریایی در چین
یک جهانگرد به نام جیم میگوید:« وقتی شنیدم که ستاره های دریایی در چین سرخ و خورده میشوند باور نمی کردم و در حالی که من میدانم مردم چین تقریباً همه چیز را میخورند، اما خوردن یک ستاره دریایی من را گیج میکند. من بشخصهً هرگز آن را نخوردهام، زیرا نمیتوانستم خودم را به آن برسانم.