فنونی برای آشپزی آسان

[ad_1]

آشپزی آسان و خوشمزه,آشپزی اسان

اموزش اشپزی آسان

نکاتی برای شناخت تخم مرغ تازه

برای تشخیص تخم مرغ تازه، آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته کاسه می رود، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر هست از آن استفاده نکنید.

نکاتی برای پخت تخم مرغ

برای پختن تخم مرغ به صورت آب پز یا عسلی، یک قاشق غذا خوری نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهید تا از ترک برداشتن تخم مرغ حین پخت پیشگیری کند. حتی اگر تخم مرغ دارای پوست نازکی باشد و هنگام پختن ترک بردارد، نمک سبب می شود که تخم مرغ در آب پراکنده نشود.

رفع بوی سیر

برای رفع بوی سیر از دست هایتان باید یک قاشق استیل را با تمرکزفکر به پایان نقاط دست و لای انگشتانتان بمالید و سپس دست هایتان را با آب و صابون به طور کامل بشویید. استفاده از پوست زنده شده ی لیمو هم به شما کمک می کند.

بیشتر بخوانید:  روش های دم کردن زعفران

کاربرد برنج نیم دانه یا خرد شده

برنج خرد شده را می توانید در سوپ، آش و دلمه استفاده کنید. زیرا بهتر لعاب می اندازد و غذا یا دسر شما را خوشمزه تر می کند.

کاربرد کاهوهای افزایش ی کم

اگر چند برگ کاهو افزایش آمده و به اندازه ای نیست که بتوان با آن سالاد درست کرد، می توانید که آن را خرد کنید و به کوکو سبزی بیفزایید و یا برای ته دیگ مشابه نان در کف قابلمه قرار دهید، بینهایت خوشمزه خواهد شد.

راز خوش طعم شدن قارچ

بیشترین مقدار از طعم قارچ در پوست آن قرار دارد و بنابر توصیه سر آشپزها نباید آنرا پوست گرفت. پس قارچ هایتان را پاکیزه بکنید و بشویید یا قارچ های پاکی بخرید که نیاز نباشد پوست آن ها را سوا کنید.

آشپزی آسان,اشپزی اسان

اشپزی اسان ولی خوشمزه

آب کردن شکلات تخته ای ( برای استفاده در انواع کیک و شیرینی ) :

راه اول : قطعه های شکلات را در کاسه ای قرار دهید و نصف استکان قهوه داغ روی آن بریزید. هم زود آب می شود و هم شیرینی شما خوش طعم می شود.

بیشتر بخوانید:  آیا می دانید خمیر مرغ چیست؟

راه دوم : استفاده از روش پختن غیر مستقیم. شکلات را در یک کاسه گود بریزید و این کاسه را در کاسه بزرگتر حاوی آب گرم قرار دهید؛ کاسه بزرگ را روی حرارت کم قرار دهید و شکلات را مرتب هم بزنید تا آب شود.

نگهداری از نان تست

قرار دادن نان تست در یخچال بیات شدن آن را تسریع می کند.

بنابراین بهتر هست در یخچال نگهداری نشود بعد از خنک شدن نان می توان آن را در داخل نایلون فریزر به مدت بیشتری نگهداری کنید.

 

نکاتی برای پخت انواع کیک میوه ای

برای تهیه انواع کیک، به جای شیر می توانید آب میوه را جانشین کنید، به این ترتیب طعم کیک شما هم تبدیل خواهد کرد.

ادویه خورش قیمه

پودر لیمو عمانی، دارچین و کمی پودر گل محمدی هست. بعضی افراد به جای گل محمدی از گلاب استفاده می کنند.

آشپزی آسان و خوشمزه,آشپزی اسان

آشپزی آسان و خوشمزه

درست کردن سس مایونز

بیشتر بخوانید:  لذیذترین سس ها را خودتان درست کنید

برای درست کردن سس مایونز، تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از ابتدا به کار از یخچال بیرون آورید تا کمی گرم شود.

نکاتی برای استفاده و پخت سیب زمینی

سیب زمینی خام اگر به هر دلیل نرم و پلاسیده هست، آنها را مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید، دوباره سفت می شوند و تازگی خود را باز می یابند.

• برای پختن سیب زمینی آب پز، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذاخوری نمک به آن افزایش کنید تا سیب زمینی ها ترک نخورند.

اسرار خوراکی ها

پرکاربردترین داروی سنتی برای درمان مشکلات مفصلی، زنجبیل هست.

زنجبیل خشک کرده را با کمی روغن دنبه یا زیتون مخلوط کرده و به اطراف مفاصل بمالید.

آب‌کشیدن مفاصل باجوشانده آن برای کاهش ورم هم مفید هست.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

15 نکته برای پخت لازانیای خوش طعم

[ad_1] (*15*)طرز پخت لازانیا برای (*15*)دستور پخت لازانیا، می توانید از مواد میانی متفاوتی استفاده …